Skip to content

Nopein tapa vaihtaa tupakointi sähkötupakkaan

Olen tässä viime viikkoina miettinyt mistä saan helpoimmin hankittua tai ostettua sähkötupakkatuotteita? Niitä kun ei oikein saa mainostaa missään ja kioskit eivät tarjoa riittävän kattavaa valikoimaa tärvikkeita tällaiselle vannoutuneelle sähkötupakoitsijalle. Suositukseni kallistuu verkkokauppoihin ja normaalista poiketen suosittelen Suomen ulkopuolelta toimivaa vekkokauppaa, jonka päätuote on sähkötupakka. Miksi pitäisi ostaa ulkomailta? Tämähän on juuri maanparhaat sivukin! Tiettyjä sähkötupakkatarvikkeita kuten nesteitä ei saa myydä Suomessa nykyisen lainsäädännön mukaan. Tämän takia ostokset voi hyvin niputtaa ja tehdä yhden tilauksen jostain naapurimaasta esimerkiksi Baltian maista.

Ovatko kaikki sähkötupakkatuotteet turvallisia?

Tämä on todella relevantti kysymys ja eivät varmasti kaikki ole. Lisätietoa näistä tuotteista voi lukea täältä. Myös monia foorumeita ja infosivuja aiheesta löytää nopealla hakukonekatsauksella. Itse tutkin verkkokauppojen taustat huolellisesti. Erityisesti toimitusehdot ja yritystiedot ovat niitä asioita, jotka tarkastan ennen ostoa. Näiden jälkeen olen valmis suorittamaan ostoksen loppuun, ainoa poikkeus on jos sivusto ei tarjoa sopivaa turvallista maksutapaa. Yleensä suosin itse luottokorttimaksuja.

Yleisesti voidaan sanoa, että sähkötupakkavalmisteet ovat aitoa tupakkaa huomattavasti terveellisempiä. Ainahan on parempi jättää molemmat näistä väliin mikäli mahdollista.

Kenelle sähkötupakka sopii ja tuleeko siitä sivuvaikutuksia?

Sähkötupakka sopii varmasti kaikille entisille tupakoitsijoille, koska siinä hengitetään ainoastaan vesihöyryä ja ehkä jotain maustetta tai makua. Näissä tuotteissa siis kaikki vaaralliset myrkyt puuttuvat. Sivuvaikutuksia en ole kuullut kenenkään saavan vaikka asiasta olen tutkimuksen ja haastattelujakin ehtinyt tekemään. Tässä tärkeimmät ajatukseni asiasta ja sähköpostilla voi kysellä lisää. Teen paljon luentoja myös valtion virastoille.