Skip to content

Vain parasta puhelimellesi – suojakalvo

Joko sinulla on sinun oma kännykkä? Maksoiko se tuliteränä paljon yli kaksisataa rahaa? Oletko pohtinut mitä sattuu, jos puhelin riikkontuu tai esimerkiksi laitteen etulasi halkeaa? Näitä juttuja on hyvä mietiskellä ennen kuin se on liian myöhäistä. Pohjustan sitä, että tuoreen puhelimen näytön uusiminen maksaa monia satoja euroja. Ja kaiken lisäksi joudut olemaan ilman omaa älypuhelinta monien päivien ajan. Osaatko tämän ongelman korjata tällä suojakalvotuotteella?

Jos suojakalvo ratkaisee ensiksi kerrotun ongelman alle kympillä, niin kannattaako näytön suojan hankkimista funtsia todella? Olen aivan yhtä mieltä sinun kanssasi. Ensimmäiseksi pitää ajatella millä keinolla suojakääreen käytöllä voidaan vähentää upouuden kännykän näytön rikkoontuminen. Monet näytön sujakalvot ovat tehty kolmikerroksisesta muovikalvosta ja kalvot ovat joustavia ja kestäviä samalla kertaa. Mieti, jos puhelin putoaa kivikolle lasinäyttö alaspäin, niin useasti näytön suojan pinnalle tulee reikä, silti itse puhelimen näyttö säilyy täysin ehjänä. Pidätkö puhelinta usein taskussa? Onko samassa taskussa kodin ja auton avaimet sekä muita teräviä esineitä? Minulla ei ole teräaseita samassa taskussa luurin kanssa, mutta ihmetyksekseni kännykän näyttöön syntyy naarmujälkiä ihmeellisen nopeasti. Tämä ikävä juttu on mahdollista ehkäistä näyttöä suojaavalla kalvolla.

Ennen kuin sinun täytyy alkaa operoimaan puhelimen näytön vaihtoa, kuten videolla niin kannattaa hankkia puhelimeen edullinen suojakalvo, vaikka osoitteesta www.suojakalvotukku.fi.


Jos kerran aiemmin esitelty tuote on niin käytännöllinen ja edullinen, niin miten kalvoja sitten saa? Useat ostavat suojakalvot samalla kertaa, kun he hankkivat uutukaisen älypuhelimen. Kalvot voivat tulla myös kaupan tekijäisinä. Näytön suojia kaupataan melkein kaikissa myymälöissä missä matkapuhelimiakin, mutta kätevin ja paras keino on tilata tuotteet nettikaupasta. Suomalaiset verkkokaupat postittavat tuotteet nopeammin, mutta saattavat olla hieman kalliimpia kuin kaukomaiden nettikaupat. Tässä tapauksessa omasta mielestäni juuri nopeus on tärkeintä, miksi? Muutaman euron voitto näytön suojan hinnassa ei paljoa auta, jos tilaus tipahtaa postilaatikkoon päivän kuluttua, kun etulasi on säröillä. Sen toivoisi tulevan, niin pian kuin mahdollista. Kalvoja tehdään nykyisin kaikkiin kosketusnäyttöpuhelimiin ja moniin tableteihin. Laajin valikoima löytyy verkkokaupoista, koska esittelytila ei ole niin kallista, kuin kivijalkamyymälöissä.

Näiden ajatusten pohjustamana suosittelen tilaamaan älypuhelimeesi näytön suojakalvon ja toivon mukaan vielä tosi pikaisesti. Pitkää ikää ehjälle älypuhelemellesi toivottaa allekirjoittanut. Toivon mukaan tästä jutusta oli sinulle hyötyä.